Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 70 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ 1944-2014!!!


Με μία λαμπρή τελετή στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά την Κυριακή 19 Οκτωβρίου εορτάστηκαν τα 70 χρόνια από την επανάσταση, την απελευθέρωση και την ένωση της Καρπάθου με την Ελλάδα. Η ιδιαίτερη πατρίδα μας, απελευθερώθηκε μόνη της από τα δεσμά του κατακτητή έπειτα από 650 χρόνια σκλαβιάς. Η εκδήλωση οργανώθηκε από τον Σύλλογο Απανταχού Καρπαθίων και συμμετείχαν όλα τα Καρπαθιακά Σωματεία της Αττικής.

  Σε αυτή την ενωτική τελετή ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων μαζί με τον Όμιλο Νέων Ολυμπιτών Καρπάθου παρουσίασαν σε δύο μέρη ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα  με Γονατιστό (Κάτω Χορό), Πάνω Χορό και Αντιπατητή στο πρώτο μέρος και Ζερβό και Σούστα στο δεύτερο.  Το Χορευτικό των δύο συλλόγων ως ένα σώμα, όπως συμβαίνει με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, άρτια συγχρονισμένο εντυπωσίασε το κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο. Τα 24 άτομα του χορευτικού και τα όργανα, υπό την επίβλεψη του Γιώργου Αναστασιάδη, έδωσαν μία παράσταση που θα θυμούνται χρόνια. Τις ξεχωριστές καρπάθικες μελωδίες της τελετής χάρισαν οι οργανοπαίκτες: Γιώργος Αναστασιάδης (λαούτο), Γιώργος Γεωργάκης (τσαμπούνα), Νίκος Νταής (λαούτο) και Νίκος Κοντονικόλας (λύρα).

  Η εκδήλωση αυτή είναι το πιο τρανό παράδειγμα πως ενωμένοι οι Καρπάθιοι είναι ικανοί για τα πιο λαμπρά πράγματα και οι δύο συλλόγοι της νεολαίας της παροικίας μας το αποδεικνύουν σε κάθε τους εμφάνιση. Ως Όμιλος Καρπαθίων Νέων ευχαριστούμε πολύ τον Σύλλογο Απανταχού Καρπαθίων για την πρόσκληση συμμετοχής στην τελετή και τους φίλους μας και συμπατριώτες χορευτές του Ομίλου Νέων Ολυμπιτών Καρπάθου καθώς και όλους τους οργανοπαίκτες για την άριστη και άψογη συνεργασία.

Περισσότερες φωτογραφίες της εκδήλωσης ΕΔΩ!!!
Βίντεο του πρώτου μέρους του μουσικοχορευτικού συγκροτήματος δείτε εδώ! και του δεύτερου σε αυτόν τον σύνδεσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου